Aangenaam kennis te maken!

Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. 

Hans gebruikt zijn jarenlange ambachtelijke ervaring in de houtsector voor de realisatie van stijlvolle en authentieke bijgebouwen, carports, boothuizen en tuinpavilioens.
De groeiende vraag om te ontspannen en te genieten van de schitterende natuur in eigen omgeving heeft Hans Burghout ertoe geïnspireerd om tot een concept te komen waarmee hij zich richt op het betere buitenleven met een hoog kwaliteitsniveau… Mag ik u voorstellen aan Hout en Living!

De voorliefde voor onze bijgebouwen, gemaakt van voornamelijk eikenhout en douglashout, karakteriseert in grote mate de uitstraling van het uiteindelijke resultaat. Hout en Living kenmerkt zich door z’n oog voor detail, markante vormgeving en gebruik van duurzame materialen.
De missie van Hout en Living is om te komen tot een geheel waarin uw behoeften en wensen centraal staan en waarin wij meedenken in maatwerk. Hout en Living draagt zorg voor het ontwerp, de uitvoering en de afwerking door u een smaakvol eindresultaat aan te bieden. Een proces waarin u geheel ontzorgt wordt.
Een betere waarborg voor stijlvolle ideeën, superieure kwaliteit en een betrouwbare levering is niet denkbaar.

FSCHout en Living werkt uitsluitend met natuurlijke en authentieke materialen die wij samensmelten tot een harmonieus geheel. Uiteraard hechten we veel waarde aan de afkomst van ons hout en hebben we respect voor de natuur. Daarom werken we alleen met hout dat het officiële FSC-keurmerk draagt. Het hout wordt pas FSC gecertificeerd als het afkomstig is uit bossen die op 100% verantwoorde wijze worden beheerd volgens de eisen van de internationale Forest Stewardship Council.

Het gehele proces wordt in eigen beheer uitgevoerd. Deze verwerking vindt plaats in onze werkplaats aan de Nijverheidstraat te Wijk en Aalburg. 

Meer weten over hoe wij werken? Bekijk onze werkwijze!