Werkwijze

 

Koffie (1)

Persoonlijk advies

Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Vervolgens denken we graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt.


pijltjes

Schets

 

Ontwerp

Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets. Tevens maken wij een heldere prijsopgave.

Deze schets en prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er vragen betreft het ontwerp staan wij u graag te woord.

 

pijltjes

Gereedschap op houten balk

Productie

Hout en Living gaat nu met passie en liefde voor u aan de slag!

Vakmensen die de kennis van klassieke bouwtechnieken en eeuwenoude houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ volledig beheersen realiseren op de werkplaats van Hout en Living uw exclusieve bijgebouw. Ook al maken we gebruik van moderne eigentijdse productiemethoden, nog steeds werken we volgens de richtlijnen en kwaliteitsprincipes uit het verleden. Hout en Living verzekert u ten alle tijden van ouderwets vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit gelijk aan de ambachtelijke norm en degelijkheid van vroeger.

pijltjes

Hout en Living Bijgebouw

Plaatsing

Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw buitenverblijf plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living.

De meerwaarde van Hout en Living komt niet alleen tot uiting in het ambachtelijke en hoogwaardige productieproces, ook denken wij graag met u mee over de inrichting van uw exclusieve bijgebouw. Wie graag buiten leeft hoeft namelijk geen genoegen te nemen met minder comfort. Integendeel… Behaaglijk zitten, ontspannen bij de warmte die onze buitenkachel uitstraalt, culinair genieten met onze buitenkeuken en urenlang natafelen en vinden we bij Hout en Living van grote toegevoegde waarde. Wij kunnen u volledig ontzorgen door u onze sfeervolle en comfortabele inrichting aan te bieden.  

 

Meedenken met de klant, ambachtelijk vakwerk en hoogwaardige kwaliteit…
Op deze manier streeft Hout en Living ernaar dat u uiterst tevreden bent. Dan pas zijn wij het ook!