Eikenhouten bijgebouw

Eikenhouten bijgebouw

Offerte aanvragen

Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een exclusief eikenhouten bijgebouw van Hout & Living. Een tijdloze schoonheid in harmonie met haar natuurlijke omgeving... Dat is in één zin wat een exclusief houten bijgebouw van Hout en Living uitademt. 

Met een eikenhouten bijgebouw geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Door de diverse mogelijkheden is het mogelijk om het houten bijgebouw te gebruiken als gastenverblijf. Uw kunt uw gasten verwelkomen in een sfeervol eikenhouten gastenverblijf van Hout en Living. Een andere mogelijkheid is om een eikenhouten bijgebouw te gebruiken als stijlvolle eikenhouten schuur in combinatie met het praktische van een opbergruimte alsmede een gezellige overkapte ruimte om heerlijk te genieten van uw tuin. Andere mogelijkheden zijn een poolhouse, tuinkamer, tuinpaviljoen, veranda, etc. Vrijwel alles is mogelijk.

Heeft u al iets in gedachte wat u aanspreekt? Vraag dan een offerte aan en wij zullen u z.s.m. contacten om de wensen samen door te nemen en een prijsvoorstel te doen. Indien gewenst kunnen wij altijd bij u langs komen. Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij het op maat maken.

Wij kunnen naast het op maat maken en opbouwen van het model ook zorgdragen voor de fundering, schilderwerk en elektra aanleggen. Meer informatie hierover kunt u bij ons navragen.

Een eikenhouten bijgebouw wordt de blikvanger van uw tuin en verhoogt daarmee niet alleen de waarde van uw woning, maar biedt daarnaast beschutting tegen de wind, regen en/of zon. Met een overdekt terras hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken over spullen die nat worden. Zo kunt u zorgeloos de was laten drogen of uw loungeset het hele jaar buiten laten staan. Daardoor geniet u langer van het buitenleven, van de lente tot de winter!

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hoe gaan wij te werk:
Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens voor uw exclusieve eikenhouten bijgebouw. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Vervolgens denken we graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt voor uw exclusieve eikenhouten bijgebouw.

Productie
Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets waardoor u een goed beeld krijgt van uw exclusieve eikenhouten bijgebouw. Tevens maken wij een heldere prijsopgave. Deze impressietekening en prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er vragen betreft het ontwerp staan wij u graag te woord.

Plaatsing
Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw exclusieve eikenhouten bijgebouw plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living.

Houten poolhouse
Houten schuur
Houten bijgebouw