Houten bijgebouw

Houten bijgebouw

Offerte aanvragen

Beleef intens de rust van het betere buitenleven met een exclusief eikenhouten bijgebouw van Hout & Living. Een tijdloze schoonheid in harmonie met haar natuurlijke omgeving... Dat is in één zin wat een exclusief houten bijgebouw van Hout en Living uitademt. 

Door onze expertise kunt wij van alles realiseren. Denk hierbij aan een overkappingtuinpaviljoenpoolhousegastenverblijfcarportboothuisveranda of tuinhuis betreft, ten alle tijden komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout en Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst.

Intersse naar de moglijkheiden? Vraag dan een offerte aan en wij zullen u z.s.m. contacten om de wensen samen door te nemen en een prijsvoorstel te doen. Indien gewenst kunnen wij altijd bij u langs komen. Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij het op maat maken.

Naast het op maat maken en het opbouwen van het eikenhouten bijgebouw kunnen wij ook zorgdragen voor de fundering, schilderwerk en elektra aanleggen. Meer informatie hierover kunt u bij ons navragen.

Een vrijstaande bijgebouw wordt de blikvanger van uw tuin en verhoogt daarmee niet alleen de waarde van uw woning, maar biedt daarnaast beschutting tegen de wind, regen en/of zon. Met een overdekt terras hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken over spullen die nat worden. Zo kunt u zorgeloos de was laten drogen of uw loungeset het hele jaar buiten laten staan. Daardoor geniet u langer van het buitenleven, van de lente tot de winter!

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hoe gaan wij te werk:
Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Vervolgens denken we graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft m.b.t. het houten bijgebouw. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt.

Productie
Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets. Tevens maken wij een heldere prijsopgave. Deze schets en heldere prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er vragen betreft het ontwerp staan wij u graag te woord.

Plaatsing
Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw buitenverblijf plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living.

 

Houten tuinkamer
Houten bijgebouw
Houten bijgebouw met stalenkozijnen