Houten Carport

Houten carport

Offerte aanvragen

Altijd al een carport willen hebben? Wat te denken van een houten carport. Bij Hout & Living zorgen onze vaklui voor een stijlvol resultaat geheel op maat en gebasseerd op uw wensen en verlangens. Onze carports worden meestal gebruikt voor auto's maar zijn uiteraard ook te gebruiken voor uw boot, camper of caravan. Door onze flexibiliteit maken we samen met u een top product met luxe uitstraling.

De houten overkapping zorgt voor bescherming van uw auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens de auto niet meer ijsvrij hoeft te maken. De carport kunnen wij op maat voor u maken. Door onze ervaring is vrijwel alles mogelijk. De breedte, lengte, hoogte, type dak, dakbedekking en houtsoorten kunnen wij samen met u bepalen. Een overkapping kan ook voor andere doeleindes gebruikt worden bijvoorbeeld als een prieel of terrasoverkapping, maar kan ook gecombineerd worden met een tuinhuis of houten garage is natuurlijk ook erg handig.

Heeft u al ideeën? Vraag dan een offerte aan en wij zullen u z.s.m. contacten om de ideeën samen door te nemen en een prijsvoorstel te doen. Indien gewenst kunnen wij altijd bij u langs komen. Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij het op maat vooru gaan maken.

Wij kunnen naast het op maat maken en opbouwen van de houten carport ook zorgdragen voor de fundering, schilderwerk en elektra aanleggen. Meer informatie hierover kunt u bij ons navragen.


Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hoe gaan wij te werk:
Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens en bekijken wij samen de mogelijkheden voor een exclusieve Houten Carport. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Wij denken vervolgens graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft voor uw houten carport. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt.

Productie

Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets waar u al een goed beeld krijg van uw houten carport. Tevens maken wij een transparanteprijsopgave. Met deze schets en prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er vragen betreft het ontwerp staan wij u graag te woord om dit verder toe te lichten.

Plaatsing
Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw hout carport plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living.

Houten Carpot
Houten Overkapping
Houten Carport Overkapping