Houten overkapping

 

Houten overkapping

Offerte aanvragen

Ook altijd willen genieten van een heerlijke overkapping? Een exclusieve Houten overkapping van Hout en Living wordt op maat gemaakt door onze vaklui en geven u het ultieme buitenleven gevoel. Denk hierbij aan een aanbouw verandaoverkapping met puntdak, overkapping met platdakkapschuur, poolhouse of tuinkamer. De mogelijkheden zijn divers.

Met een houten overkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. In de zomer tot laat buiten zitten met een verfrissend drankje of in najaar heerlijk loungen met een kopje thee. Door de diverse mogelijkheden is het mogelijk om de houten overkapping uit te breiden met bijvoorbeeld een berging, een hottub, een bar of een lounge waar u tot rust komt. Door onze ervaring komen wij samen tot een exclusief ontwerp die volledig voldoet aan uw wensen. 

Heeft u al bepaalde wensen of ideeën? Vraag dan een offerte aan en wij zullen u z.s.m. contacten om de wensen samen door te nemen en een prijsvoorstel te doen. Indien gewenst kunnen wij altijd bij u langs komen. Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij het starten met het op maat maken van uw overkapping.

Wij kunnen naast het op maat maken en opbouwen van het model ook zorgdragen voor de fundering, schilderwerk en elektra aanleggen voor uw overkapping. Meer informatie hierover kunt u bij ons navragen.

Een houten overkapping wordt de blikvanger van uw tuin en verhoogt daarmee niet alleen de waarde van uw woning, maar biedt daarnaast beschutting tegen de wind, regen en/of zon. Met een overdekt terras hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken over spullen die nat worden. Zo kunt u zorgeloos de was laten drogen of uw loungeset het hele jaar buiten laten staan. Daardoor geniet u langer van het buitenleven, van de lente tot de winter!

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hoe gaan wij te werk:
Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies voor uw houten overkapping. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Vervolgens denken we graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt voor uw houten overkapping.

Productie
Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets waardoor uw al een goed beeld krijgt van de houten overkapping. Tevens maken wij een heldere transparante prijsopgave. Deze impressietekening en prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er vragen betreft het ontwerp dan lichten wij dit graag toe..

Plaatsing
Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw houten overkapping plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living. 

Houten terrasoverkapping
Houten overkapping
Houten Veranda