Houten tafel op maat

 

Houten tafel op maat

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar de exclusieve houten tafel op maat? Wij zetten ons volledig in om een betrouwbaar, duurzaam en hoogwaardige tafel volledig te realiseren naar uw wensen.

Laat uw houten tafel op maat maken door Hout & Living. Zowel uw buitentafel als een tafel voor binnen. Onze tafels kunnen een moderne, robuuste of landelijke uitstraling hebben. Rond, ovaal, rechthoekig, driehoekig of compleet afwijkend model is voor ons geen probleem. De breedte, lengte, hoogte, vorm en houtsoorten kunnen wij samen met u bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan salontafels, bijzettafels, eettafels en uitschuifbare tafels. Maar ook voor minisalontafels en de populaire ronde eikenhouten tafels kunt u bij ons terecht. Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Wij denken graag met u mee.

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Hoe gaan wij te werk:
Bij Hout en Living komen we tegemoet aan uw wensen en verlangens. We komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies en bespreken de mogelijkheden van uw houten tafel op maat. Samen bekijken we uw woonsituatie en brengen uw wensen en verlangens in kaart.

Vervolgens denken we graag met u mee welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de plannen die u voor ogen heeft. Onze kennis en jarenlange ervaring is van grote waarde tijdens dit proces waarin Hout en Living u een creatieve en constructieve maatwerkoplossing aanbiedt voor uw houten tafel op maat.

Productie
Vervolgens gaat Hout en Living het ontstane idee omzetten in een impressietekening / schets zodat u een goed beeld krijgt van uw houten tafel. Tevens maken wij een overzichtelijke prijsopgave. Deze schets en  transparante prijsopgave bieden wij vervolgens tezamen aan u aan. Zijn er onduidelijkheden/vragen betreft het ontwerp staan wij u graag te woord om dit verder toe te lichten .

Plaatsing
Als de productie van uw exclusieve bijgebouw gereed is komen wij uw houten tafel plaatsen. Voor deze plaatsing hoeven we maar een geringe tijd bij u aan huis te zijn omdat we al zo veel mogelijk gerealiseerd hebben op de werkplaats van Hout en Living.

De meerwaarde van Hout en Living komt niet alleen tot uiting in het ambachtelijke en hoogwaardige productieproces, ook denken wij graag met u mee over de inrichting van uw exclusieve bijgebouw. Wie graag buiten leeft hoeft namelijk geen genoegen te nemen met minder comfort. Integendeel… Behaaglijk zitten, ontspannen bij de warmte die onze buitenkachel uitstraalt, culinair genieten met onze exclusieve tafel op maat en urenlang natafelen en vinden we bij Hout en Living van grote toegevoegde waarde. Wij kunnen u volledig ontzorgen door u onze sfeervolle en comfortabele inrichting aan te bieden.