Tafels

Hout en Living voert een stoere collectie designtafels. Om urenlang aan na te tafelen, zowel binnen als buiten. Eettafels, salontafels, kloostertafels, buitentafels, bartafels… Alle tafels worden gemaakt van massief hout waardoor de tafel een robuuste uitstraling krijgt. Ook de combinatie van hout met industriële materialen of een stalen onderstel geven de tafels een onverwoestbare look. De finishing touch van onze eettafels zijn de sfeervolle handgemaakte bankjes. Omdat elke tafel een uniek, handgemaakt product is, is elk gewenst formaat mogelijk.

Vigo

Vigo

Deze eettafel van Hout en Living heeft een massief eikenhouten onderstel en een stoer tafelblad van gesteente. Deze eettafel is eventueel aan te passe...

Lees meer

Sevilla

Sevilla

Deze eettafel van Hout en Living betreft een boomstamtafel van eikenhout. De tafel heeft een stoere industriele uitstraling doordat we bij deze tafel eikenhout gecombineerd hebben met een stalen onderstel.

Lees meer

Madrid

Madrid

Deze eikenhouten eettafel van Hout en Living heeft een stoer gekruist onderstel. De zichtbare pen en gatverbindingen maken deze tafel extra robuust.

Lees meer

Rosas

Rosas

Deze industriele eettafel betreft een combinatie van eikenhout en staal. Het tafelblad is gemaakt van massief eiken. Het onderstel is gemaakt van staal. Die combinatie geeft de tafel een geweldig design.

Lees meer

Granada

Granada

Deze mooie eikenhouten boomstam eettafel van Hout en Living heeft een stoer gekruist onderstel. De zichtbare pen en gatverbindingen maken deze tafel extra robuust.

Lees meer

Toledo

Toledo

Deze geweldige steenschottafel van Hout en Living vormt het bewijs dat een combinatie van stoer en design in een bijzondere harmonie samen kunnen gaan.

Lees meer

Girona

Girona

Deze eettafel bewijst met zijn metalen frame en massief eiken tafelblad dat stoer en design perfect harmoniëren!

Lees meer

Malaga

Malaga

Deze industriele salontafel van Hout en Living heeft stoere en tevens functionele zwenkwielen. Het tafelblad is gemaakt van een hardhouten steenschot.

Lees meer

Barcelona

Barcelona

Deze salontafel van Hout en Living betreft een boomstamtafel van robuust eikenhout. De tafel heeft stoere en tevens functionele zwenkwielen.

Lees meer

Eettafel Bankje

Eettafel Bankje

Hout en Living voert in haar collectie ook eikenhouten eettafelbankjes. Deze mooie bankjes zijn een geweldige toevoeging aan de eettafels van Hout en Living en maken het plaatje compleet.

Lees meer